Lukket for tilmeldinger :)

SÅ er turen ganske fyldt – inkl. 2 ekstrahytter som jeg fik mulighed for at bestille! Vi bliver 70(!) der rejser afsted i år, fordelt på 10 hytter. 2 af hytterne er helt nybyggede storhytter til 11 personer – også på Gaiastova. Vi tester dem i år – og blir det en succes, har jeg sikret mig at vi kan leje flere af dem næste år.

Jeg skal desuden hilse fra Gaia-folkene og sige at der sker meget deroppe for tiden: en del af restauranten bliver bygget om til tapas-restaurant, skiudlejningen kommer i større lokaler og butikken udvider – og det hele skulle være klart til vi kommer. Vi glæder os!

Posted in Ikke kategoriseret | Leave a comment

Tilmelding åben for 2014-turen

Så er priserne forhandlet på plads for 2014-turen og med få små justeringer, kan vi heldigvis holde niveauet fra sidste år.

Så nu er det bare med at få spredt ordet og fyldt pladserne i bussen. Vi har 8 hytter i år, og som altid gælder først-til-mølle princippet.

Vi glæder os til endnu en tur – og håber at I vil med os!

/A

Posted in Sidste nyt | Leave a comment

Priser og hytter 2013

Update: alle priser er nu på plads – og vi holder stort set niveauet fra sidste år (hvilket vi er meget glade for). Se priserne her.
__________________________

Kære ski-venner
I får lige en lille forklaring på de (stadig) manglende priser forårets skitur: De kære folk i Hafjell Booking havde tilsyneladende ‘glemt’ at registrere min hyttebestilling i deres system, og da de endelig opdagede det, var der kun 8 hytter tilbage (jeg har bestilt 10). Vi arbejder på sagen, for 8 hytter er faktisk for lidt, når vi kommer en hel busfuld.

En mulighed er, at vi lejer 1-2 hytter mere et andet sted på Hafjell – evt. noget større/lidt mere luksus… Umiddelbart afskrev jeg muligheden fordi jeg jo synes, vi skal bo samlet som gruppe, men i et forsøg på at finde en god løsning, tænker jeg alligevel, at jeg vil spørge, om der var nogle af jer, der kunne være interesserede i at bo i en større/bedre hytte (fx. hvis I er flere end 6 der gerne vil bo sammen) – for så vil jeg undersøge mulighederne (og hvilken fordelagtig pris vi kan få det til).

De forskellige hytter/lejligheder kan ses her: http://www.hafjellbooking.com/ – lad mig vide om der er nogle af jer, der kan se muligheder i det :)

Posted in Sidste nyt | Leave a comment