Om turen

Turen til Hafjell blev oprindeligt startet i 1994 af Gry og Lasse Hodal (mine svigerforældre) – som samlede familie, venner, kolleger m.fl. om at lave en stor fælles tur med de sociale og økonomiske fordele det indebærer. Turen har gennem alle årene været et stort hit og der er folk som har været med os hvert eneste år – og en masse der vender tilbage igen og igen.

Jeg overtog den praktiske koordinering af turen i 2005 – og selv om der hvert år bliver justeret lidt hist og pist for at optimere oplevelsen, er konceptet i sin grundform det samme som i 1994. Den øvrige Hodal-familie løfter stadig hver år en stor del af det praktiske arbejde og det betyder, at vi kender rumlen, vi ved, hvad der skal til for at det bliver rigtig godt, vi ved hvad der venter og vi ved, hvordan vi løser evt. udfordringer, der måtte opstå undervejs.

Turen er ikke – og vil aldrig blive – kommerciel i nogen form. Der er ingen, der skal tjene penge på den og vi er ikke noget rejseselskab. Når man tilmelder sig, er det derfor på vilkår, der kan sammenlignes med at man gik sammen med sine venner om at rejse sammen – og hvor én i gruppen står for det praktiske ifm. bestillingen. I dette tilfælde er Hodal-familien altså jeres praktiske ven: Vores rolle er at stå for bestilling, at forhandle gode priser/rabatter, koordinere med bus, hytter, restaurant, liftkortudsteder mv, købe mad, lave arrangementer samt være til rådighed for jer på turen i relation til ovenstående.

Vi gør det frivilligt og udelukkende fordi, vi synes det er sjovt og fordi vi hvert år nyder at kunne tage afsted på ferie  sammen med en masse dejlige mennesker, som hvert år gør turen meget speciel og hyggelig både for store og små – og vi sætter selvfølgelig altid pris på en hjælpende hånd fra dem, der er med på turen!

Vi håber, I vil med :)

 

På vegne af hele Hodal-klanen,

/Anne

 

Comments are closed.