Vi bor alle sammen på toppen af Hafjell, i hytter lige ud til pisterne (ski ind/ski ud). Stedet hedder Gaiastova og er et meget norsk og hyggeligt lille landskab af hytte-lejligheder med smuk udsigt over dalen og fine faciliteter.

De fleste af vores hytter ligger på den samme lille vej – og enkelte på en nær sidevej -, så alle kommer til at bo i nærheden af hinanden. Der er i år fem 11-personers-hytter og elleve mindre hytter med plads til 6-8 personer.

STORE  HYTTER (11 sengepladser)

De store hytter er bygget i 2014 og er nye og lækre med formidabel udsigt over dalen!

Hytterne er opdelt i 2 etager: øverst 4 soveværelser (2 + 3 + 3 + 3) og bad (inkl. vaskemaskine) og nederst stort køkken-alrum med rummeligt køkken (inkl. mikro og opvaskemaskine), spiseplads  og hyggelig stue med TV samt bad og SAUNA. Der er desuden wifi, tørreskab og egen skistald.

En fin ekstra feature er, at man kan åbne en dør mellem 2 hytter og på den måde “bo” 22 personer sammen – hvis man ønsker!
Læs evt. mere om hytterne her.

Slutrengøring er inkluderet i prisen. Barneseng/-stol findes i hytten. Linned/håndklæder kan medbringes eller lejes.

SMÅ HYTTER (5-7 sengepladser)

De små hytter har 5-7  sengepladser. Sengene er fordelt i 2 eller 3 soveværelser (ét med dobbeltseng og ét eller to med køjer – de varierer en smule).

Hytterne har desuden køkken m/opvaskemaskine, bad, stue m/tv, (i enkelte er der også brændeovn). De er nyrenoverede og ligger med meget smuk udsigt over dalen. 

Slutrengøring er inkluderet i prisen. Barneseng/-stol kan lejes, linned/håndklæder kan medbringes eller lejes.