Hyttte-lejligheder

 Alle lejlighederne ligger på toppen af Hafjell, lige ud til pisterne. Stedet hedder Gaiastova og er et meget norsk og hyggeligt lille landskab af hytte-lejligheder med smuk udsigt over dalen og hyggelige faciliteter. Alle lejligheder ligger alle på den samme lille vej, så alle kommer til at bo i nærheden af hinanden.

gaiastova_leiligheter-2246-750-400-100-c

FORSKELLIGE STØRRELSER HYTTER: 11, 8 OG 5-6-7 PERS.

STORE HYTTER med 11 sengepladser

Lejlighederne er bygget i 2014 og er store og lækre. Her er hytten opdelt i 2 etager: øverst 4 soveværelser (2 + 3 + 3 + 3) og bad (inkl. vaskemaskine) og nederst stort køkkenalrum med rummeligt køkken (inkl. mikro og opvaskemaskine), spiseplads  og hyggelig stue (inkl. brændeovn,  tv) samt bad og SAUNA. Der er desuden wifi, tørreskab og egen skistald.

Man kan ovenikøbet åbne mellem 2 lejligheder og på den måde “bo” 22 personer sammen – hvis det er det man ønsker! Se evt. mere her.

MELLEMSTOR HYTTE (kun 1 stk.) med 8 sengepladser

Placeret i under-etagen til – og i samme stil som – 11-mands-lejlighederne, men i 1 plan. Se beskrivelse og billeder her.

 

SMÅ HYTTER med 5-6-7 sengepladser

Vi har én hytte med 5 senge, to med 6 og én med 7.

Sengepladserne er fordelt i 2 soveværelser (ét med dobbeltseng og ét med køjer).  Lejlighederne har desuden køkken m/opvaskemaskine, bad, stue m/tv, (i enkelte hytter er der også brændeovn) og smuk udsigt over dalen. Kategori A og B et et udtryk for hvor nyligt de er blevet renoveret – ser ofte lidt forskellige ud.
Se evt. mere her.

Ekstra – husk evt. at anføre på bestilling.

  • Linned/håndklæder: NOK 175,- pr. person for hele ugen
  • Barnestol (kun i små hytter, findes i de store som standard): NOK 175,-  
  • Barneseng (kun i små hytter, findes i de store som standard): NOK 175,- 
  • Slutrengøring: Inkluderet i prisen 

 

Comments are closed.