Grundet corona-situationen bliver årets tur en kør-selv skiferie. Læs mere om årets tur og corona her.

Nedenstående er beskrivelsen fra sidste år – og forhåbentlig også kommen år.

VI UDNYTTER TIDEN MAKSIMALT

Afrejse/hjemkomst

Vi er afsted fra lørdag aften til lørdag morgen og får således 6 hele dage på ski + plus dejlig weekend-tid i hver ende til både at pakke og sove ud. Ingen stress :) Transport til Hafjell sker med bus – det tager ca. 10 timer hver vej. Vi kører fra Julius Thomsens gade (foran Koncertsalen i Det Gamle Radiohus – nu Musikkonservatorium, lige ved Forum Metro) om aftenen lørdag d. 8. februar klokken 21.00 (sharp!) og lander på Hafjell søndag morgen omkring klokken 7.30. Hjemturen starter fredag aften ved 19-tiden og vi er tilbage i København (samme sted som afgang) lørdag d. 15. februar tidligt om morgenen.
x

Undervejs

Eftersom kørslen foregår om natten er der ingen længere pauser undervejs. På vej derop er der mulighed for at komme ud og børste tænder og tisse af på færgen til Sverige (Helsingør-Helsingborg ca. kl. 22.30) – og ellers satser vi på at komme hurtigst muligt derop. Sørg derfor evt. selv for at tage lidt mad og drikke med til turen.
x

Ankomst/afrejse

Ved ankomst på Hafjell søndag d. 9. feb. om morgenen vil der være mulighed for at spise morgenmad i restauranten på Gaiastova. Vi får først hytterne sidst på eftermiddagen (senest kl. 17) – indtil da parkerer vi bagagen i Pejsestuen og bruger dagen på fjeldet. Vi skal være ude af hytterne i løbet af formiddagen fredag d. 14. og opmagasinerer igen bagagen i løbet af dagen, mens vi er på ski. Når liftene lukker kl. 17. 00 mødes vi på Gaiastova og spiser fælles aftensmad i restauranten inden afrejsen klokken ca. 19. Vi er retur i København (igen på Julius Thomsens gade) meget tidligt lørdag morgen – ca. kl. 06.00. (Så er det bare hjem og sove et par timer og herefter er der en dejlig weekend at nyde inden hverdagen atter melder sig :) x