Hvorfor tage med Hodal Skiklub til Hafjell?

Vi er ikke noget rejsebureau. Men vi synes, det er fedt, hvert år at kunne samle en masse gode mennesker til en hyggelig skiferie - med alle de fordele det har at rejse som en stor gruppe. Konceptet er enkelt og ligetil – sammensat og forfinet gennem mere end et kvart århundrede, for at gøre det nemt, hyggeligt og relativt billigt at rejse på ski som familie:

Vi har gjort det i 30 år!

Turen startede i 1994. Det betyder, at vi kender rutinerne, ved hvordan vi løser udfordringer og altid prøver at gøre turen lidt bedre hvert eneste år
Læs mere om historien

Vi bor tæt på pisten og hinanden

Vi booker hytter i flere størrelser og prislejer i samme hyggelige område omkring Gaiastova. Det gør det nemt at smutte over til hinanden, caféen, pejsestuen eller købmanden.
Læs mere om hytterne

Vi sørger for hyggeligt fælleskab

Vi er 80-100 mennesker afsted sammen. Ugen igennem sørger vi for, at der er mulighed for at mødes og lave hyggelige ting sammen - fx. til afterski og bankoaften.
Læs mere om programmet

Det er billigere, når vi er mange

Når vi rejser som gruppe får vi en række økonomiske fordele/rabatter, bl.a. på hytter/lejligheder, skileje og liftkort.
Læs mere om priser

Hafjell er for alle!

Vi bor på toppen af Hafjell, direkte ud til bakkerne. Der er masser af pister i alle sværhedsgrader til både alpin og snowboard - og 300 km løjper til dem på langrend
Læs mere om fordelene ved Norge

Kontakt

Ring til Anne: 20 76 00 36