Hvorfor tage med Hodal Skiklub til Hafjell?

Vi er ikke noget rejsebureau. Men vi synes, det er fedt, hvert år at kunne samle en masse gode mennesker til en hyggelig skiferie - med alle de fordele det har at rejse som en stor gruppe. Konceptet er enkelt og ligetil – sammensat og forfinet gennem et kvart århundrede, for at gøre det nemt, hyggeligt og relativt billigt at rejse på ski som familie:

Vi bestiller en comfy bus

Turen til Hafjell tager ca. 10 timer. Vi kører om natten - og får faktisk sovet! Chaufførerne har været med i mange år og sikrer en tryg og behagelig tur.
Læs mere om rejsen

Vi køber mad ind til hele ugen

Vi sørger for, at købe stort ind hjemmefra til god aftensmad for hele ugen. Det gør det nemt og hyggeligt at skulle lave mad i hytterne.
Læs mere om maden

Vi bor tæt på pisten og hinanden

Vi booker hytter i flere størrelser og prislejer på toppen af Hafjell. Det gør det nemt at smutte over til hinanden, pejsestuen eller købmanden.
Læs mere om hytterne

Det er billigere, når vi er mange

Når vi rejser som gruppe får vi en række økonomiske fordele/rabatter, bl.a. på transport, hytter, liftkort, skileje og mad.
Læs mere om priser

Vi sørger for hyggeligt fælleskab

Ugen igennem sørger vi for, at der er mulighed for at mødes og lave hyggelige ting sammen - bl.a. til afterski og bankoaften.
Læs mere om programmet

Vi har gjort det i 25 år!

Turen startede i 1994. Det betyder, at vi kender rutinerne, ved hvordan vi løser udfordringer og altid prøver at gøre turen lidt bedre hvert eneste år
Læs mere om historien

Billeder fra turen

Følg med på facebook

Nyheder og løbende informationer deles altid i Facebookgruppen

– sørg endelig for at være med dér!

(Vigtige informationer til årets deltagere sendes dog pr. mail)

Kontakt

Ring til Anne: 20 76 00 36