Update: alle priser er nu på plads – og vi holder stort set niveauet fra sidste år (hvilket vi er meget glade for). Se priserne her.
__________________________

Kære ski-venner
I får lige en lille forklaring på de (stadig) manglende priser forårets skitur: De kære folk i Hafjell Booking havde tilsyneladende ‘glemt’ at registrere min hyttebestilling i deres system, og da de endelig opdagede det, var der kun 8 hytter tilbage (jeg har bestilt 10). Vi arbejder på sagen, for 8 hytter er faktisk for lidt, når vi kommer en hel busfuld.

En mulighed er, at vi lejer 1-2 hytter mere et andet sted på Hafjell – evt. noget større/lidt mere luksus… Umiddelbart afskrev jeg muligheden fordi jeg jo synes, vi skal bo samlet som gruppe, men i et forsøg på at finde en god løsning, tænker jeg alligevel, at jeg vil spørge, om der var nogle af jer, der kunne være interesserede i at bo i en større/bedre hytte (fx. hvis I er flere end 6 der gerne vil bo sammen) – for så vil jeg undersøge mulighederne (og hvilken fordelagtig pris vi kan få det til).

De forskellige hytter/lejligheder kan ses her: http://www.hafjellbooking.com/ – lad mig vide om der er nogle af jer, der kan se muligheder i det :)

Kategorier: Sidste nyt

0 Kommentarer

Skriv et svar

Profilbillede pladsholder

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *